Ik zie je graag!

Voor een passend advies, service & vakmanschap

Laan ten Boomen 1

5715 AA Lierop

maandag     13.00 - 19.00 uur

dinsdag              gesloten         

woensdag    10.00 - 18.00 uur 

donderdag   10.00 - 18.00 uur 

vrijdag          10.00 - 18.00 uur

zaterdag       10.00 - 16.00 uur 

zondag               gesloten        

    

Lunchpauze 12.30 - 13.30 uur

© 2019 by Bike Service Lierop                                                      Disclaimer Cookieverklaring Privacyverklaring 

Wielerkalender 2018

Privacyverklaring

Bikeservice Lierop hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit privacy beleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens.

 

Bikeservice Lierop houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit privacy beleid.

  • verwerking van uw persoonsgegevens beperkt blijft tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt.

  • vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens.

  • passende technische en/of organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is.

  • geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt.

  • op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hier op willen wijzen en deze respecteren.

 

Bikeservice Lierop is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van dit privacybeleid, of in algemenere zin, vragen hebt hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via onderstaande contactgegevens:

 

Bikeservice Lierop 

Laan ten Boomen 1

5715 AA Lierop

info@bikeservicelierop.nl

Tel:   0492 - 33 10 80
Mob: 06 - 221 05 649

Waarvoor verwerken wij persoonsgegevens?

Uw persoonsgegevens worden door Bikeservice Lierop
verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden:

  • Het aangaan van overeenkomsten

  • Het versturen van nieuwsbrieven

  • Het versturen van berichten inzake aftersales

Voor de bovenstaande doelstellingen kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Uw N.A.W.T.E. gegevens

  • Gegevens voor aanmelding van garantie bij fabrikant/importeur

  • Gegevens voor aanmelding van verzekering bij de maatschappij

Bewaartermijn

Bikeservice Lierop bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft, kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden. Zo maken wij gebruik van een derde partij voor Verzekeringen en Lease en Aanmelding van garantie.

 

Bikeservice Lierop geeft nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee het geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maakt Bikeservice Lierop hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen.


Verder zal Bikeservice Lierop de door u verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Minderjarigen

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we de volgende maatregelen genomen;

  • Uw gegevens die online worden bewaard en verwerkt worden beveiligd met een beveiligde verbinding (SSL-verbinding);

  • Waar mogelijk gebruiken wij tweetraps authenticatie voor een nog betere beveiliging;

  • Inloggegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) sturen we naar onze relaties altijd gescheiden.

Rechten omtrent uw gegevens

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegevens welke we van u hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door een van onze verwerkers. Ook heeft u het recht de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of direct aan een andere partij indien gewenst. Wij kunnen u logischerwijs vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Vragen

Mocht u een vraag hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens, dan vragen wij u hierover met ons contact op te nemen. Komt u hier niet met ons uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy. Als u naar aanleiding van onze privacy policy nog vragen of opmerkingen hebt neem dan contact met ons op.