top of page

Wielerkalender 2018

Disclaimer

De website www.bikeservicelierop.nl en de meeste onderdelen (tekst, foto's en filmpjes) zijn eigendom van Bikeservice Lierop.

 

Het is niet toegestaan (een deel van) deze site over te nemen, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook te verspreiden of openbaar te maken zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Bikeservice Lierop.

 

De informatie op deze website wordt met zorg samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat deze informatie onvolledig is en/of onjuistheden bevat. Bikeservice Lierop sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, voortvloeiende uit het gebruik van deze website.Alle informatie op deze website kan ieder moment zonder nadere kennisgeving worden gewijzigd. Bikeservice Lierop is niet verantwoordelijk voor de meningen van derden die op de site worden getoond.


Hyperlinks die leiden naar externe websites buiten het domein www.bikeservicelierop.nl zijn geen eigendom van Bikeservice Lierop. Bikeservice Lierop aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de inhoud van websites die niet door Bikeservice Lierop worden onderhouden.

bottom of page