Wielerkalender 2018

Disclaimer

De website www.bikeservicelierop.nl en de meeste onderdelen (tekst, foto's en filmpjes) zijn eigendom van Bikeservice Lierop.

 

Het is niet toegestaan (een deel van) deze site over te nemen, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook te verspreiden of openbaar te maken zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Bikeservice Lierop.

 

De informatie op deze website wordt met zorg samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat deze informatie onvolledig is en/of onjuistheden bevat. Bikeservice Lierop sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, voortvloeiende uit het gebruik van deze website.Alle informatie op deze website kan ieder moment zonder nadere kennisgeving worden gewijzigd. Bikeservice Lierop is niet verantwoordelijk voor de meningen van derden die op de site worden getoond.


Hyperlinks die leiden naar externe websites buiten het domein www.bikeservicelierop.nl zijn geen eigendom van Bikeservice Lierop. Bikeservice Lierop aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de inhoud van websites die niet door Bikeservice Lierop worden onderhouden.

Ik zie je graag!

Voor een passend advies, service & vakmanschap

Laan ten Boomen 1

5715 AA Lierop

maandag     13.00 - 19.00 uur

dinsdag              gesloten         

woensdag    10.00 - 18.00 uur 

donderdag   10.00 - 18.00 uur 

vrijdag          10.00 - 18.00 uur

zaterdag       10.00 - 16.00 uur 

zondag               gesloten        

    

Lunchpauze 12.30 - 13.30 uur

© 2020 by Bike Service Lierop                                                      Disclaimer Cookieverklaring Privacyverklaring